Skip links

Stefanini Infinit și
PPD Romania

Stefanini Infinit și PPD Global România: 6 ani de colaborare creativă pentru branduri de renume precum J&B, Tazovsky, Campari sau San Pellegrino

Stefanini Infinit, agenția de publicitate și comunicare recunoscută la nivel internațional, și PPD Global România, lider în distribuția băuturilor spirtoase premium, marchează șase ani de colaborare solidă. Împreună, cele două companii au navigat cu succes provocările semnificative generate de pandemia globală și de mediul economic imprevizibil din ultimii ani, dezvoltând soluții creative pentru a comunica eficient cu consumatorii și pentru a menține avantajul competitiv pe care PPD Global România îl deține pe piața locală.

Pe parcursul celor șase ani de colaborare, Stefanini Infinit și PPD Global România au crescut împreună și s-au adaptat cu agilitate schimbărilor din piață, consolidându-și astfel parteneriatul și dezvoltându-și abilitățile, pentru a aduce valoare adăugată brandurilor din portofoliul PPD Global România. Stefanini Infinit integrează în această colaborare echipe dedicate și extinse de Client Service, Creație, Digital, Social Media, pentru a furniza soluții inovatoare și personalizate pentru atingerea obiectivelor PPD Global România. 

De-a lungul timpului, colaborarea s-a dezvoltat pentru a cuprinde zona creativă și cea de marketing digital pentru branduri de renume, precum J&B, Tazovsky, Campari, San Pellegrino. De asemenea, colaborarea vizează și gestionarea comunicării în Social Media pentru mai multe branduri din portofoliul PPD Global România. Astfel, Stefanini Infinit și-a confirmat abilitățile creative și capacitatea de a gestiona cu success portofoliul diversificat de branduri al PPD Global.

Client Testimonial

„Colaborarea noastră cu Stefanini Infinit a fost și este în continuare o călătorie de succes. Împreună, am traversat momente dificile și am găsit întotdeauna soluții creative și eficiente. Suntem mândri de reușitele noastre comune, de impactul pe care l-au avut campaniile noastre de comunicare și marketing, și așteptăm cu nerăbdare proiectele viitoare.”

Mihai Chiriacescu

Consumer Marketing Director la PPD Global România

Team Testimonial

„Suntem bucuroși să sărbătorim acești șase ani de parteneriat de succes cu PPD Global România. Această colaborare a demonstrat puterea echipei noastre și abilitatea agenției de a crește și de a inova într-un mediu în continuă schimbare. Cu angajamentul comun de a oferi rezultate de calitate superioară, suntem entuziasmați să continuăm dezvoltarea acestei relații puternice.”

Alex Cernătescu

CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy - Stefanini Infinit

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag